CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ONU AĞIRLADI

Dünya 17.08.2021 - 19:55, Güncelleme: 17.08.2021 - 20:30
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ONU AĞIRLADI

DÜNYA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan bugün eşi Emine Erdoğan ile birlikte  Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ve eşini, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırladı.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ile görüştü. Görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Özbek Otağı'nda gerçekleştirildi. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile konuk Cumhurbaşkanı Bio'nun eşi Fatima Maada Bio da yer aldı.
DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan bugün eşi Emine Erdoğan ile birlikte  Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ve eşini, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırladı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ile görüştü. Görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Özbek Otağı'nda gerçekleştirildi. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile konuk Cumhurbaşkanı Bio'nun eşi Fatima Maada Bio da yer aldı.
undefined

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.