BAŞKAN BIYIK'IN CİMBOMU TATLI İLE DEVİRME PLANI

15.12.2020 - 05:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BIYIK'IN CİMBOMU TATLI İLE DEVİRME PLANI

KOCAELİ HABERİ Ziraat Türkiye kupası 5. Tur mücadelesinde bugün Galatasaray ile 3. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maç saat 21.00’de başlayacak. Müsabakayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Karşılaşma A Spor’dan yayımlanacak. Darıca'nın takımı Darıca Gençler Birliğinin galip gelmesini çok arzulayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dün dev maç öncesi futbolcuların son antreman yaptığı kampa giderek onlara tatlı ikramında bulundu ve galibiyet sözü aldı.. Başkan Bıyık o anları "Ziraat Türkiye kupası 5. Tur mücadelesinde yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan takımımız Darıca Gençlerbirliği’nin antrenmanını ziyaret ederek futbolcularımıza tatlı ikramında bulunduk. Takımıza başarılar diliyorum. Yensenizde, yenilsenizde kalbimiz hep sizinle gençler." mesajı ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Ziraat Türkiye kupası 5. Tur mücadelesinde bugün Galatasaray ile 3. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maç saat 21.00’de başlayacak. Müsabakayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Karşılaşma A Spor’dan yayımlanacak.

Darıca'nın takımı Darıca Gençler Birliğinin galip gelmesini çok arzulayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dün dev maç öncesi futbolcuların son antreman yaptığı kampa giderek onlara tatlı ikramında bulundu ve galibiyet sözü aldı..

Başkan Bıyık o anları "Ziraat Türkiye kupası 5. Tur mücadelesinde yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan takımımız Darıca Gençlerbirliği’nin antrenmanını ziyaret ederek futbolcularımıza tatlı ikramında bulunduk. Takımıza başarılar diliyorum. Yensenizde, yenilsenizde kalbimiz hep sizinle gençler." mesajı ile paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.