BAŞKAN AYAR İSYAN ETTİ! 'UTANÇ DUYUYORUM'

20.07.2020 - 04:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN AYAR İSYAN ETTİ! 'UTANÇ DUYUYORUM'

KH/CENGİZYUCAK Süper ligde dün akşam oynanam maçlarda Başakşehir, Kayserispor'u 1-0 yenince ve şampiyonluğun diğer iddialı adayı Tarabzonspor'da 3-1 önde olduğu Konyaspor karşısında 4-3 mağlup olunca, bitime 1 hafta kala  Süperligin şampiyonu Başakşehirspor oldu.. Gebze Sultanorhanspor Kulübünün eski başkanı ve sıkı bir Trabzonspor taraftarlığı ile de bilinen Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar bu duruma isyan etti ve tepkisini facebook sayfasından yazdığı "Bir kulübün Taraftarı olmaktan ilk defa utanç duydum, Yenersin, yenilebilirsin, şampiyonluğu kaybedebilirsin hiç önemli değil. Ancak 3-1 önde olduğun bir maçı 4-3 gibi şaibeli bir şekilde kaybediyorsan. Kimse bana dürüstlükten bahsetmesin" sözleri iel dile getirdi....

KH/CENGİZYUCAK Süper ligde dün akşam oynanam maçlarda Başakşehir, Kayserispor'u 1-0 yenince ve şampiyonluğun diğer iddialı adayı Tarabzonspor'da 3-1 önde olduğu Konyaspor karşısında 4-3 mağlup olunca, bitime 1 hafta kala  Süperligin şampiyonu Başakşehirspor oldu..

Gebze Sultanorhanspor Kulübünün eski başkanı ve sıkı bir Trabzonspor taraftarlığı ile de bilinen Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar bu duruma isyan etti ve tepkisini facebook sayfasından yazdığı "Bir kulübün Taraftarı olmaktan ilk defa utanç duydum, Yenersin, yenilebilirsin, şampiyonluğu kaybedebilirsin hiç önemli değil. Ancak 3-1 önde olduğun bir maçı 4-3 gibi şaibeli bir şekilde kaybediyorsan. Kimse bana dürüstlükten bahsetmesin" sözleri iel dile getirdi....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.