GEBZELİ FIRTINALAR TRABZONLU VEKİLLERİNİ AĞIRLADILAR

Siyaset 01.11.2021 - 20:47, Güncelleme: 01.11.2021 - 20:47
 

GEBZELİ FIRTINALAR TRABZONLU VEKİLLERİNİ AĞIRLADILAR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli'nin Trabzonlu milletvekili Sami Çakır, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneğine misafir oldu.. Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği başkanı genç iş ve spor insanı Gökhan Altıntaş bu ziyareti sosyal medyadan "Ak Parti Gebze ilçe başkanımız sevgili Recep Kaya, Kocaeli milletvekilimiz sevgili hemşehrimiz Sami çakır, Gebze belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz, Gebze belediyesi meclis üyelerimiz Ahmet Malkoç ve Ayhan Yılmaz,Kocaelispor başkan vekilimiz sevgili dostum Harun Kaya’yı yönetim kurulu arkadaşlarımız ile misafir ettik." sözleri le duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli'nin Trabzonlu milletvekili Sami Çakır, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneğine misafir oldu..

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği başkanı genç iş ve spor insanı Gökhan Altıntaş bu ziyareti sosyal medyadan "Ak Parti Gebze ilçe başkanımız sevgili Recep Kaya, Kocaeli milletvekilimiz sevgili hemşehrimiz Sami çakır, Gebze belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz, Gebze belediyesi meclis üyelerimiz Ahmet Malkoç ve Ayhan Yılmaz,Kocaelispor başkan vekilimiz sevgili dostum Harun Kaya’yı yönetim kurulu arkadaşlarımız ile misafir ettik." sözleri le duyurdu..
Bir 2 kişi, sakal ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.