BAŞKAN ACAY DARICA PAZARINDA

Siyaset 11.10.2020 - 19:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ACAY DARICA PAZARINDA

KOCAELİ HABERİ AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Acay pazarcı esnafını ziyaret etti! AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay İlçe yöneticileri ile beraber hafta sonu ziyaretlerine devam etti. Başkan Acay ilk olarak bölge esnafını daha sonra ise pazarcı esnafına ziyarette bulundu.Gerçekleşen ziyarette talep ve istekleri dinleyen Acay Darıcalılar ile bir süre hasbıhal etti.

KOCAELİ HABERİ AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Acay pazarcı esnafını ziyaret etti!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay İlçe yöneticileri ile beraber hafta sonu ziyaretlerine devam etti. Başkan Acay ilk olarak bölge esnafını daha sonra ise pazarcı esnafına ziyarette bulundu.Gerçekleşen ziyarette talep ve istekleri dinleyen Acay Darıcalılar ile bir süre hasbıhal etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.