Başkan Acay'dan mesaj var

Siyaset 31.12.2020 - 09:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Başkan Acay'dan mesaj var

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Acay yaptığı açıklamada, ”Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de ne yazık ki covid-19 salgını ve doğal afetler ile mücadele ettiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz. 2020 yılı, tüm Dünya’da pandemi gölgesinden geçti. Birçok vatandaşımızı bu süreçte kaybetmenin üzüntülerini yaşadık. 2021’in Covid-19 salgınından kurtulma yılı olmasını temenni ediyorum. Yeni bir yıl yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir. Bu duygu ve düşünceler ile 2021 yılının mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İfadelerini kullandı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Acay yaptığı açıklamada, ”Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de ne yazık ki covid-19 salgını ve doğal afetler ile mücadele ettiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz. 2020 yılı, tüm Dünya’da pandemi gölgesinden geçti. Birçok vatandaşımızı bu süreçte kaybetmenin üzüntülerini yaşadık. 2021’in Covid-19 salgınından kurtulma yılı olmasını temenni ediyorum. Yeni bir yıl yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir. Bu duygu ve düşünceler ile 2021 yılının mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.