''İYİ Parti’yi FETÖ kurdurttu'' sözüne suç duyurusu

Siyaset 03.09.2021 - 03:07, Güncelleme: 03.09.2021 - 03:07
 

''İYİ Parti’yi FETÖ kurdurttu'' sözüne suç duyurusu

SİYASET
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile partililer, Çağlayan Adliyesi’ne gelerek bir televizyon programında, "İYİ Parti’yi FETÖ kurdurttu” diyen AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu. Kavuncu, "Atılan iftiralar, yapılan iddialar çok ağır. Bunlar vatan hainliğiyle eş tutulacak iddia ve iftiralardır. Bunlara pabuç bırakacak değiliz" dedi. Buğra Kavuncu sosyal medya sayfasından yaptığı açılmada da "İYİ Parti'mize iftiralar atan AKP Milletvekili malum şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk. Her türlü çamur atma çabalarına, iftiralara inat Türk Milleti'ne hizmet etme azmimizden dönmeyeceğiz." ifadelerine yer verdi..  
SİYASET

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile partililer, Çağlayan Adliyesi’ne gelerek bir televizyon programında, "İYİ Parti’yi FETÖ kurdurttu” diyen AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu. Kavuncu, "Atılan iftiralar, yapılan iddialar çok ağır. Bunlar vatan hainliğiyle eş tutulacak iddia ve iftiralardır. Bunlara pabuç bırakacak değiliz" dedi.

Buğra Kavuncu sosyal medya sayfasından yaptığı açılmada da "İYİ Parti'mize iftiralar atan AKP Milletvekili malum şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk. Her türlü çamur atma çabalarına, iftiralara inat Türk Milleti'ne hizmet etme azmimizden dönmeyeceğiz." ifadelerine yer verdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.