NEVZAT GÜLMEN MERAK ETTİRDİ?

Siyaset 29.09.2021 - 02:26, Güncelleme: 29.09.2021 - 02:26
 

NEVZAT GÜLMEN MERAK ETTİRDİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı dün gerçekleşen Haftalık Olağan İcra Kurulu Toplantısınının fotoğraflarını, sosyal medya sayfasaından " İlçe Başkanımız Recep KAYA Başkanlığında, Haftalık Olağan İcra Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik. Toplantımızda Alınan Kararların Hayırlara Vesile Olmasını Diliyoruz." notu ile paylaştı.. Paylaşılan her iki fotoğraf karesinde de ilçe başkan yardımcısı Nevzat Gülmen'in fotoğraf çekim anında bile elindeki akıllı telefondan kopamaması, bizi "ya hazırlıksız yakalandı ya da telefondan kopmadı" diye merak ettirdi..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı dün gerçekleşen Haftalık Olağan İcra Kurulu Toplantısınının fotoğraflarını, sosyal medya sayfasaından " İlçe Başkanımız Recep KAYA Başkanlığında, Haftalık Olağan İcra Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik. Toplantımızda Alınan Kararların Hayırlara Vesile Olmasını Diliyoruz." notu ile paylaştı..

Paylaşılan her iki fotoğraf karesinde de ilçe başkan yardımcısı Nevzat Gülmen'in fotoğraf çekim anında bile elindeki akıllı telefondan kopamaması, bizi "ya hazırlıksız yakalandı ya da telefondan kopmadı" diye merak ettirdi.. 
Bir 2 kişi, ofis ve iç mekan görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.