BARBAROS TANTAN YAŞAMA VEDA ETTİ

Yaşam 01.12.2020 - 17:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BARBAROS TANTAN YAŞAMA VEDA ETTİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Kocaeli genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan, AA Kocaeli şefliği ve çeşitli yerel gazetelerde görev yapan, iki  dönem Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanlığı ve bir dönem TKP İl Başkanlığı görevini de üstlenen gazeteci arkadaşımız Barbaros Tantan (62) yaşama veda etti.. Barbaros Tantan’ın sabah evinde ölü halde bulunduğu öğrenildi. Geçmişte kalp ameliyatı geçirmiş olan Barbaros Tantan’ın kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor.. Barbaros Tantan 02.12.2020 (Çarşamba Günü) memleketi, Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Merhum Anne ve Babası ile diğer aile yakınlarının bulundukları Aile Kabristanın’da toprağa verilecek. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı döneminde iki dönem başkan yardımcısı olarak yönetiminde yer aldığım gazeteci arkadaşım Barbaros Tantan’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum.

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Kocaeli genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan, AA Kocaeli şefliği ve çeşitli yerel gazetelerde görev yapan, iki  dönem Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanlığı ve bir dönem TKP İl Başkanlığı görevini de üstlenen gazeteci arkadaşımız Barbaros Tantan (62) yaşama veda etti..

Barbaros Tantan’ın sabah evinde ölü halde bulunduğu öğrenildi. Geçmişte kalp ameliyatı geçirmiş olan Barbaros Tantan’ın kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor..

Barbaros Tantan 02.12.2020 (Çarşamba Günü) memleketi, Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Merhum Anne ve Babası ile diğer aile yakınlarının bulundukları Aile Kabristanın’da toprağa verilecek.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı döneminde iki dönem başkan yardımcısı olarak yönetiminde yer aldığım gazeteci arkadaşım Barbaros Tantan’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.