BARAJLARIMIZ DOLUYOR

31.01.2021 - 16:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BARAJLARIMIZ DOLUYOR

Kocaeli'de Yuvaacık ve Namazgah barajlarının ardından İstanbul'un barajlarının dolduğu haberi de geldi. İstanbul’da son günlerde etkili olan yağışlarla beraber barajların doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 40,39’a çıktı. Yaşanan kuraklık nedeniyle son 10 yılın en düşük baraj doluluk oranlarını gören İstanbul’da etkili olan yağışlar yüzleri güldürdü. Barajların artan doluluk oranı İSKİ verilerine yansıdı. Barajların doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 40,39’a çıktı. Eylül ayında yüzde 41,95 seviyesinde olan barajların doluluk oranı aralık ayında yüzde 19’lara kadar gerilemişti.  

Kocaeli'de Yuvaacık ve Namazgah barajlarının ardından İstanbul'un barajlarının dolduğu haberi de geldi. İstanbul’da son günlerde etkili olan yağışlarla beraber barajların doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 40,39’a çıktı.

Yaşanan kuraklık nedeniyle son 10 yılın en düşük baraj doluluk oranlarını gören İstanbul’da etkili olan yağışlar yüzleri güldürdü. Barajların artan doluluk oranı İSKİ verilerine yansıdı. Barajların doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 40,39’a çıktı. Eylül ayında yüzde 41,95 seviyesinde olan barajların doluluk oranı aralık ayında yüzde 19’lara kadar gerilemişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.