ÖMER FARUK GERGERLİOĞLU'NA MECLİSTE YENİ ODA

Siyaset 18.08.2021 - 23:53, Güncelleme: 18.08.2021 - 23:53
 

ÖMER FARUK GERGERLİOĞLU'NA MECLİSTE YENİ ODA

KOCAELİ HABERİ
17 Mart 2021 tarihindeTBMM Genel Kurulu'nda hakkında verilen mahkumiyet kararı nedeni ile milletvekilliğinin düşürülmesinin ardından tutuklanarak cezaevine giren HDP Kocaeli Ömer Faruk Gergerlioğlu daha sonra AYM'nin hakkında verdiği 'hak ihlali' kararının yerel mahkemeye ulaşması sonrası 6 Temmuz 2021 tarihinde tahliye edildi.. Bu tahliye sonrasında tekrar milletvekilliği iade edilen Ömer Faruk Gergerlioğlu bugün sosyal medyadan "TBMM'de yeni odamdayım. Vekilliğimizin iadesinden sonra danışman arkadaşlarımızla halkımıza yeniden hizmet veriyoruz. Adres: Halkla İlişkiler Binası 2.Kat 4 Nolu Banko Oda: E206" paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

17 Mart 2021 tarihindeTBMM Genel Kurulu'nda hakkında verilen mahkumiyet kararı nedeni ile milletvekilliğinin düşürülmesinin ardından tutuklanarak cezaevine giren HDP Kocaeli Ömer Faruk Gergerlioğlu daha sonra AYM'nin hakkında verdiği 'hak ihlali' kararının yerel mahkemeye ulaşması sonrası 6 Temmuz 2021 tarihinde tahliye edildi..

Bu tahliye sonrasında tekrar milletvekilliği iade edilen Ömer Faruk Gergerlioğlu bugün sosyal medyadan "TBMM'de yeni odamdayım. Vekilliğimizin iadesinden sonra danışman arkadaşlarımızla halkımıza yeniden hizmet veriyoruz. Adres: Halkla İlişkiler Binası 2.Kat 4 Nolu Banko Oda: E206" paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.