HAMZA ŞAYİR İMZAYI ATTI TEŞEKKÜRÜ KAPTI

İlçeler 15.01.2022 - 06:48, Güncelleme: 15.01.2022 - 07:17
 

HAMZA ŞAYİR İMZAYI ATTI TEŞEKKÜRÜ KAPTI

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile Dilovası Belediyesi'nde çalışan işçiler arasında geçtiğimiz yıl yapılan görüşmede talep ettikleri zam için  olumlu cevap almadıklarından dolayı " 7 Şubat 2022 tarihindegreve çıkma  kararı" almışlardı..  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile Genel İş Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük arasında dün yapılan görüşmede ise toplu iş sözleşmesini imzalandı. İmzalanan sözleşmeye göre Dilovası Belediyesi işçisi en düşük oranda 6 bin 850 TL'sı maaş almış olacak.. Belediye ile İşçiler arasındaki bu ücret mutabakatını sevinçle karşılayan işçiler beledsiye önünde sevinç gösterisi yaparak"İŞÇİ DOSTU BAŞKAN TEŞEKKÜR EDERİZ" pankartı açtılar..  Hamza Şayir sözleşmeye imza attıktan sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Kanun Hükmünde Kararname ile belediye bünyesinde çalışan işçilerimizin toplu iş sözleşmesini imzaladık. Dilovamız’a hizmet yolunda büyük fedakarlıklar yapan mesai arkadaşlarımızın memnuniyeti bizleri de ziyadesi ile mutlu etti. İnşallah aynı özveri ile omuz omuza koşmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile Dilovası Belediyesi'nde çalışan işçiler arasında geçtiğimiz yıl yapılan görüşmede talep ettikleri zam için  olumlu cevap almadıklarından dolayı " 7 Şubat 2022 tarihindegreve çıkma  kararı" almışlardı.. 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile Genel İş Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük arasında dün yapılan görüşmede ise toplu iş sözleşmesini imzalandı. İmzalanan sözleşmeye göre Dilovası Belediyesi işçisi en düşük oranda 6 bin 850 TL'sı maaş almış olacak..

Belediye ile İşçiler arasındaki bu ücret mutabakatını sevinçle karşılayan işçiler beledsiye önünde sevinç gösterisi yaparak"İŞÇİ DOSTU BAŞKAN TEŞEKKÜR EDERİZ" pankartı açtılar.. 

Hamza Şayir sözleşmeye imza attıktan sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Kanun Hükmünde Kararname ile belediye bünyesinde çalışan işçilerimizin toplu iş sözleşmesini imzaladık. Dilovamız’a hizmet yolunda büyük fedakarlıklar yapan mesai arkadaşlarımızın memnuniyeti bizleri de ziyadesi ile mutlu etti. İnşallah aynı özveri ile omuz omuza koşmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi..

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.