VALİ YAVUZ KOCAELİ'NİN OLİMPİYAT GURURU ERAY ŞAMDAN'I AĞIRLADI

Spor 17.08.2021 - 13:20, Güncelleme: 17.08.2021 - 13:20
 

VALİ YAVUZ KOCAELİ'NİN OLİMPİYAT GURURU ERAY ŞAMDAN'I AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda gümüş madalya alarak hem Gebze bölgesi hem Kocaeli hem de Türkiye'nin gururu olan Eray Şamdan'ı makamında kabul etti.. Vali Yavuz çok mutlu olduğu o anları sosyal medyadan "2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda gümüş madalya alarak, Karate sporunda Türkiye'ye ilk madalyasını kazandıran Eray Şamdan ile bir araya geldik. Hem ilimizi hem de ülkemizi gururlandıran sporcumuzu tebrik ederek, başarı dileklerinde bulunduk." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda gümüş madalya alarak hem Gebze bölgesi hem Kocaeli hem de Türkiye'nin gururu olan Eray Şamdan'ı makamında kabul etti..

Vali Yavuz çok mutlu olduğu o anları sosyal medyadan "2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda gümüş madalya alarak, Karate sporunda Türkiye'ye ilk madalyasını kazandıran Eray Şamdan ile bir araya geldik. Hem ilimizi hem de ülkemizi gururlandıran sporcumuzu tebrik ederek, başarı dileklerinde bulunduk." mesajı ile paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.