SAADET PARTİSİ KOCAELİ'DEN AK PARTİLİ BAŞKANA SÜRPRİZ ZİYARET

Siyaset 05.10.2021 - 22:32, Güncelleme: 05.10.2021 - 22:32
 

SAADET PARTİSİ KOCAELİ'DEN AK PARTİLİ BAŞKANA SÜRPRİZ ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
 Saadet Partsi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bugün Ak Partili Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e makamında sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler.. Hamza Şayir bu ziyareti "Belediye Meclis toplantımız sonrasında Saadet Partsi Kocaeli İl Başkanı Sn. Zafer Mutlu ve İlçe Başkanı Sn. Erkan Bilikli'yi makamımızda ağırlayıp çay içip, sohbet ettik. Nazik ziyaretleri için İl Başkanına ve heyetine teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

 Saadet Partsi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bugün Ak Partili Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e makamında sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Hamza Şayir bu ziyareti "Belediye Meclis toplantımız sonrasında Saadet Partsi Kocaeli İl Başkanı Sn. Zafer Mutlu ve İlçe Başkanı Sn. Erkan Bilikli'yi makamımızda ağırlayıp çay içip, sohbet ettik. Nazik ziyaretleri için İl Başkanına ve heyetine teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.