OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

Güncel 17.12.2021 - 11:16, Güncelleme: 17.12.2021 - 15:06
 

OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

KOCAELİ HABERİ
 Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, 16.12.2021 günü ÇOCUK VE GENÇLERİN KORUNMASINA YÖNELİK OKUL ÇEVRELERİ İLE SERVİS ARAÇLARI DENETİM UYGULAMASI kapsamında yapılan denetimlerde; -3505 şahıs sorgulanmış, -Aranan 1 şahıs yakalanarak gerekli işlemleri yapılmıştır. -221'i okul servis aracı olmak üzere toplam 390 araç kontrol edilmiş, 35 araca cezai işlem uygulanmıştır. -28 metruk bina, 220 umuma açık yer kontrol edilmiş, olumsuz bir duruma rastlanmamıştır. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak çocuklarımızın güvenli eğitim ortamını sağlamak amacı ile uygulamalarımız ilimiz genelinde kararlılıkla devam edecektir.
KOCAELİ HABERİ

 Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, 16.12.2021 günü ÇOCUK VE GENÇLERİN KORUNMASINA YÖNELİK OKUL ÇEVRELERİ İLE SERVİS ARAÇLARI DENETİM UYGULAMASI kapsamında yapılan denetimlerde;

-3505 şahıs sorgulanmış,
-Aranan 1 şahıs yakalanarak gerekli işlemleri yapılmıştır.
-221'i okul servis aracı olmak üzere toplam 390 araç kontrol edilmiş, 35 araca cezai işlem uygulanmıştır.
-28 metruk bina, 220 umuma açık yer kontrol edilmiş, olumsuz bir duruma rastlanmamıştır.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak çocuklarımızın güvenli eğitim ortamını sağlamak amacı ile uygulamalarımız ilimiz genelinde kararlılıkla devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.