UĞUR ARSLAN'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 24.11.2021 - 13:34, Güncelleme: 24.11.2021 - 13:34
 

UĞUR ARSLAN'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze'nin Sevilen İşadamlarından Aslan Elektroniğin sahibi Ugur Aslan'ın annesi Nazmiye Aslan vefat etti Uğur Aslan ve Zeki Aslan'ın anneleri, merhum Kocaeli milletvekili Alaattin Kurt, Celallettin Kurt ve diğer kardeşlerinin dayısı Ali Aslan'ın eşi  Nazmiye Aslan'ın enaze işlemleri bugün  Sultanorhan mahallesindeki evinin önünden helalleşme sonrası yarın Trabzon Köprübaşı ilçesinde ôğlen namazına müteakip defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze'nin Sevilen İşadamlarından Aslan Elektroniğin sahibi Ugur Aslan'ın annesi Nazmiye Aslan vefat etti

Uğur Aslan ve Zeki Aslan'ın anneleri, merhum Kocaeli milletvekili Alaattin Kurt, Celallettin Kurt ve diğer kardeşlerinin dayısı Ali Aslan'ın eşi  Nazmiye Aslan'ın enaze işlemleri bugün  Sultanorhan mahallesindeki evinin önünden helalleşme sonrası yarın Trabzon Köprübaşı ilçesinde ôğlen namazına müteakip defnedilecektir.

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.