BAKAN SOW GEBZE'YE GELDİ

06.12.2020 - 16:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAKAN SOW GEBZE'YE GELDİ

KOCAELİ HABERİ Gine Cumhuriyeti Spor,Kültür ve Tarihi Miras Bakanı Sanoussy Bantama Sow ve beraberindeki heyet Gebze'ye geldi.. Bakan Şow ve beraberindeki heyet Genclik ve Spor Bakanlığı Uluslar Arası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Temurci, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk ile birlikte Gebzedeki Spor Tesislerini ve yüzme havuzunu ziyâret ederek tesisler hakkında bilgi aldılar...

KOCAELİ HABERİ Gine Cumhuriyeti Spor,Kültür ve Tarihi Miras Bakanı Sanoussy Bantama Sow ve beraberindeki heyet Gebze'ye geldi..

Bakan Şow ve beraberindeki heyet Genclik ve Spor Bakanlığı Uluslar Arası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Temurci, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk ile birlikte Gebzedeki Spor Tesislerini ve yüzme havuzunu ziyâret ederek tesisler hakkında bilgi aldılar...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.