Harun Yıldızlı: ''İktidarın yaptırdığı anketlerde bile CHP birinci''

Siyaset 10.12.2021 - 21:43, Güncelleme: 11.12.2021 - 09:14
 

Harun Yıldızlı: ''İktidarın yaptırdığı anketlerde bile CHP birinci''

KOCAELİ HABERİ
Kartepe İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı: “CHP artık anketlerde birinci parti konumuna geldi. İktidarın kendi yaptırdıkları anketlerde çıkıyor bu sonuçlar. En yakın sürede gelecek seçimlerde dostlarımızla iktidar olacağız.” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve yönetiminin ev sahipliğinde Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, belediye meclisi üyeleri, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, geçmiş dönem CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, geçmiş dönem Kartepe İlçe Başkanları Başar Değer, Harun Güneş, Cumhur Karakadılar ve partinin önde gelen birçok ismi katıldı. ÖN SEÇİMİ SAVUNACAĞIZ Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ilk olarak dün şehit verdiğimiz 4 kahraman askerimizi ve CHP’nin sembol isimleri Tugay Adak ile Serkan Alpay’ı rahmet ile andı. Toplantının ortak akılla danışarak dayanışmaya davet olduğunu ifade eden Merttürk, “Hikayesinin yitirmiş biri ilçenin hikayesini yeniden yazmak için buradayız. Sandık başına gitmekten vazgeçmiş vatandaşın, siftah yapamayan esnafımızın, emeği eriyen emeklimizin umudu olmak için buradayız. Ötekileştirme kavramların olmadığı bir ilçe olmanın yanı sıra yaşam kalitesi ile vatandaşın sesine ses olacak bir kadro ile karşısındayız. Ortak irade her şeyin önünde olacak ve ön seçimi savunacağız” diye konuştu. ADALETSİZ UYGULAMALAR BİTECEK Merttürk’ten sonra partililere hitap eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ilk olarak şehitlerimizi ve bu yıl yitirdiğimiz Turgay Adak ve Serkan Alpay’ı rahmetle andı.  Bugün 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısı ile bugün gerçekleştirdikleri basın açıklamasına da değinen Yıldızlı, “Ne yazık ki sonuçlarını en ağır şekilde hissettiğimiz eşitsizliğin hüküm sürdüğü, hak, hukuk, adaletin olmadığı bir ortamdayız. En ufak bir eleştiri de hapse atılan öğrenciler, gazeteciler, vatandaşlarımız için mücadele ediyoruz. Bizim iktidarımız da bu anti demokratik, adaletsiz uygulamaların hepsi sona erecek” dedi.  
KOCAELİ HABERİ

Kartepe İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı: “CHP artık anketlerde birinci parti konumuna geldi. İktidarın kendi yaptırdıkları anketlerde çıkıyor bu sonuçlar. En yakın sürede gelecek seçimlerde dostlarımızla iktidar olacağız.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve yönetiminin ev sahipliğinde Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, belediye meclisi üyeleri, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, geçmiş dönem CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, geçmiş dönem Kartepe İlçe Başkanları Başar Değer, Harun Güneş, Cumhur Karakadılar ve partinin önde gelen birçok ismi katıldı.

ÖN SEÇİMİ SAVUNACAĞIZ
Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ilk olarak dün şehit verdiğimiz 4 kahraman askerimizi ve CHP’nin sembol isimleri Tugay Adak ile Serkan Alpay’ı rahmet ile andı. Toplantının ortak akılla danışarak dayanışmaya davet olduğunu ifade eden Merttürk, “Hikayesinin yitirmiş biri ilçenin hikayesini yeniden yazmak için buradayız. Sandık başına gitmekten vazgeçmiş vatandaşın, siftah yapamayan esnafımızın, emeği eriyen emeklimizin umudu olmak için buradayız. Ötekileştirme kavramların olmadığı bir ilçe olmanın yanı sıra yaşam kalitesi ile vatandaşın sesine ses olacak bir kadro ile karşısındayız. Ortak irade her şeyin önünde olacak ve ön seçimi savunacağız” diye konuştu.

ADALETSİZ UYGULAMALAR BİTECEK
Merttürk’ten sonra partililere hitap eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ilk olarak şehitlerimizi ve bu yıl yitirdiğimiz Turgay Adak ve Serkan Alpay’ı rahmetle andı.  Bugün 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısı ile bugün gerçekleştirdikleri basın açıklamasına da değinen Yıldızlı, “Ne yazık ki sonuçlarını en ağır şekilde hissettiğimiz eşitsizliğin hüküm sürdüğü, hak, hukuk, adaletin olmadığı bir ortamdayız. En ufak bir eleştiri de hapse atılan öğrenciler, gazeteciler, vatandaşlarımız için mücadele ediyoruz. Bizim iktidarımız da bu anti demokratik, adaletsiz uygulamaların hepsi sona erecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.