AK PARTİ KOCAELİ ESKİ MİLLETVEKİLLERİ AYGÜN VE OKUR İŞBİRLİĞİ YAPTI

Siyaset 20.09.2021 - 21:48, Güncelleme: 20.09.2021 - 21:48
 

AK PARTİ KOCAELİ ESKİ MİLLETVEKİLLERİ AYGÜN VE OKUR İŞBİRLİĞİ YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski milletvekillerinden Zeki Aygün şimdi Derince Belediye Başkanı ve Mehmet Ali Okur'da TÜBİTAK MARTEK Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü.. TBMM'de aynı dönemde görev yapmış olan bu iki Kocaeli milletvekili bugün bulundukları makamlar arasında bir işbirliği protokolüne imza attı. Zeki Aygün bu iş birliğini "TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur ve TTO Yöneticisi Deniz Yayla'yı ilçemizde konuk ettik. Görüşmemizde belediyemiz ve TÜBİTAK MARTEK arasındaki projeler ve teknoloji transferi faaliyetleri ile ilgili iş birliği protokolünü imzaladık." sözleri ile duyurdu.. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski milletvekillerinden Zeki Aygün şimdi Derince Belediye Başkanı ve Mehmet Ali Okur'da TÜBİTAK MARTEK Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü..

TBMM'de aynı dönemde görev yapmış olan bu iki Kocaeli milletvekili bugün bulundukları makamlar arasında bir işbirliği protokolüne imza attı. Zeki Aygün bu iş birliğini "TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur ve TTO Yöneticisi Deniz Yayla'yı ilçemizde konuk ettik. Görüşmemizde belediyemiz ve TÜBİTAK MARTEK arasındaki projeler ve teknoloji transferi faaliyetleri ile ilgili iş birliği protokolünü imzaladık." sözleri ile duyurdu.. 
Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.