KOÜ REKÖTÖRÜ PROF. DR. HÜLAGÜ TWİTTER'I FENA SALLADI

Gündem 19.08.2021 - 11:28, Güncelleme: 19.08.2021 - 11:28
 

KOÜ REKÖTÖRÜ PROF. DR. HÜLAGÜ TWİTTER'I FENA SALLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü Twitter’da tt olarak en üst sıralara yerleşti. Rektör Hülagü’nün yerel bir gazeteye aşı ile ilgili yaptığı açıklamaları öğrencilerin bir kısmı tarafından tepkiler aldı.. Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün üniversitenin eğitime açılışı ve aşı ile ilgili olarak İzmit'te ki yerel bir internet sitesine yaptığı açıklamada “Ben üniversiteyi 20 Eylül’de açacağım. Ben aşısız olanı derse sokmam. Eğer derlerse ki ben aşısız olacağım. O zaman git özel hastaneye 2 günde bir PCR testi yaptır. Hiç olmadı kamera koyacağım odalara oradan izlesinler” şeklindeki ifadelerine öğrencilerin bir kısmı tepki gösterdi.. Rektör Hülagü’nün aşı ile ilgili bu ifadelerine katılmayan öğrenciler, tepki içerikli binlerce yorum yaptılar. Twitter'da  '#senkimsinhaddinibilhulagu' etiketi ile dakikalar içinde binlerce gönderi atıldı.. '#senkimsinhaddinibilhulagu' etiketi kısa süre içinde twitter’da ilk sıraya yerleşti..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü Twitter’da tt olarak en üst sıralara yerleşti. Rektör Hülagü’nün yerel bir gazeteye aşı ile ilgili yaptığı açıklamaları öğrencilerin bir kısmı tarafından tepkiler aldı..

Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün üniversitenin eğitime açılışı ve aşı ile ilgili olarak İzmit'te ki yerel bir internet sitesine yaptığı açıklamada “Ben üniversiteyi 20 Eylül’de açacağım. Ben aşısız olanı derse sokmam. Eğer derlerse ki ben aşısız olacağım. O zaman git özel hastaneye 2 günde bir PCR testi yaptır. Hiç olmadı kamera koyacağım odalara oradan izlesinler” şeklindeki ifadelerine öğrencilerin bir kısmı tepki gösterdi..

Rektör Hülagü’nün aşı ile ilgili bu ifadelerine katılmayan öğrenciler, tepki içerikli binlerce yorum yaptılar. Twitter'da  '#senkimsinhaddinibilhulagu' etiketi ile dakikalar içinde binlerce gönderi atıldı..

'#senkimsinhaddinibilhulagu' etiketi kısa süre içinde twitter’da ilk sıraya yerleşti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.