Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç vites yükseltti

Siyaset 24.09.2021 - 15:18, Güncelleme: 24.09.2021 - 15:18
 

Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç vites yükseltti

KOCAELİ HABERİ
Ak Partiden istifa edferek bağımsız Gebze Belediye Meclis üyeilğini sürdüren Sadık Güvenç bugünden 31 Mart 2024 yılında "Gebze Belediye Başkan adayı" olduğunu ilan ederken, ziyaret temposunu hergeçen gün yükselttiği dikkatlerden kaçmıyor.. Hangi partiden aday olacağını henüz resmileştirmeyen Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç geçtiğimiz günlerde Hizmet İş Sendikası Başkanı İdris Ersoy ve Gebzeliler Derneğini ziyaret ttikten sonra bugün de Gebze şoförler ve otomobilciler Odası Baskanı Necdet Kaya'yı zıyaret ederek yerl ve ulusal gündem üzerine bir sohbet gerçekleştirdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Partiden istifa edferek bağımsız Gebze Belediye Meclis üyeilğini sürdüren Sadık Güvenç bugünden 31 Mart 2024 yılında "Gebze Belediye Başkan adayı" olduğunu ilan ederken, ziyaret temposunu hergeçen gün yükselttiği dikkatlerden kaçmıyor..

Hangi partiden aday olacağını henüz resmileştirmeyen Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç geçtiğimiz günlerde Hizmet İş Sendikası Başkanı İdris Ersoy ve Gebzeliler Derneğini ziyaret ttikten sonra bugün de Gebze şoförler ve otomobilciler Odası Baskanı Necdet Kaya'yı zıyaret ederek yerl ve ulusal gündem üzerine bir sohbet gerçekleştirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.