Bakan Gül'den dikkat çeken paylaşım!

25.01.2021 - 08:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Bakan Gül'den dikkat çeken paylaşım!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal paylaşım hesabında yaptığı açıklamada verdiği mesajlarla dikkat çekti. Bakan Gül'den 'karanlık günlere dönülmeyecek' mesajı! Kimleri kastetti Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada önemli bir paylaşımda bulundu. Diyarbakır Emniyet Müdürü şehit Gaffar Okkan ve faili meçhul suikaste kurban giden Uğur Mumcu üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çeken Bakan Gül, şu ifadeleri kullandı: "Şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar Okkan’ı ve usta gazeteci-yazar Uğur Mumcu’yu saygıyla yad ediyorum. Türkiye terörle, çetelerle, faili meçhul cinayetlerle anılan karanlık dönemlere bir daha asla geri dönmeyecek." Ayrıca siyasilere ve gazetecilere yapılan saldırılar sonrasında iç huzuru bozabilecek çeteleşmeye dair tartışmaların yoğun olarak konuşulduğu bir dönemde Bakan Gül ise yaptığı açıklama dikkat çekti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal paylaşım hesabında yaptığı açıklamada verdiği mesajlarla dikkat çekti. Bakan Gül'den 'karanlık günlere dönülmeyecek' mesajı! Kimleri kastetti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada önemli bir paylaşımda bulundu. Diyarbakır Emniyet Müdürü şehit Gaffar Okkan ve faili meçhul suikaste kurban giden Uğur Mumcu üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çeken Bakan Gül, şu ifadeleri kullandı:

"Şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar Okkan’ı ve usta gazeteci-yazar Uğur Mumcu’yu saygıyla yad ediyorum. Türkiye terörle, çetelerle, faili meçhul cinayetlerle anılan karanlık dönemlere bir daha asla geri dönmeyecek."

Ayrıca siyasilere ve gazetecilere yapılan saldırılar sonrasında iç huzuru bozabilecek çeteleşmeye dair tartışmaların yoğun olarak konuşulduğu bir dönemde Bakan Gül ise yaptığı açıklama dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.