YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Siyaset 11.01.2022 - 00:58, Güncelleme: 11.01.2022 - 00:58
 

YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Amasya Amasya İl Başkanlığına Ekrem Toto atandı.. AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir bu atamam kararını "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın tensipleri ile Amasya İl Başkanlığına Sn. Ekrem TOTO atanmıştır. Yeni görevinde il başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Amasya Amasya İl Başkanlığına Ekrem Toto atandı..

AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir bu atamam kararını "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın tensipleri ile Amasya İl Başkanlığına Sn. Ekrem TOTO atanmıştır. Yeni görevinde il başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.