BABACAN KOCAELİ'DE İLK İLÇE BAŞKANINI ATADI

Siyaset 12.08.2020 - 22:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BABACAN KOCAELİ'DE İLK İLÇE BAŞKANINI ATADI

Ali Babacan'ın Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi’nin bugünkü il yönetimi kurulu toplantısında oy birliği ile Hayrettin Karacaer’e Karamürsel İlçe Başkanı olarak atanması kararı alındı. Genel Merkez’den alınan onay ardından Hayrettin Karacaer’e Yetki Belgesi İl Başkanı Adem Koç tarafından verildi. Hayrettin Kocaer Kimdir? İnşaat Yüksek Mühendisi 1971 yılı Karamürsel  doğumlu. İlk ve ortaokul öğrenimini Karamürsel’de tamamladı. Lise eğitimini İzmit Endüstri Meslek lisesi, Ön Lisansı 9 Eylül Üniversitesinde tamamladı. Akerlikten sonra Eczacıbaşı İpekkagıt fabrikasında teknik ressam olarak calıştıktan sonra 2004 tarihinde İngiltere Cambridge de Proje ofisinde AutoCAD teknisyeni olarak iş hayatına devam etti. 2010 senesinde Cambridge Anglia Ruskin Universitesinde İnşaat Muhendisliği lisans eğitimini yaptıktan sonra aynı üniversitede Yüksek lisansı nı bitirdi. 2014 Senesinde ülkesine geri gelerek Karamürsel de Mühendislik hizmeti veren Kaptaner Proje ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.’ni kurdu. Halen aynı şirket bünyesinde Proje, Taahhüt ve Müteahhitlik faaliyetlerini yürütüyor.

Ali Babacan'ın Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi’nin bugünkü il yönetimi kurulu toplantısında oy birliği ile Hayrettin Karacaer’e Karamürsel İlçe Başkanı olarak atanması kararı alındı.

Genel Merkez’den alınan onay ardından Hayrettin Karacaer’e Yetki Belgesi İl Başkanı Adem Koç tarafından verildi.

Hayrettin Kocaer Kimdir?
İnşaat Yüksek Mühendisi 1971 yılı Karamürsel  doğumlu. İlk ve ortaokul öğrenimini Karamürsel’de tamamladı. Lise eğitimini İzmit Endüstri Meslek lisesi, Ön Lisansı 9 Eylül Üniversitesinde tamamladı. Akerlikten sonra Eczacıbaşı İpekkagıt fabrikasında teknik ressam olarak calıştıktan sonra 2004 tarihinde İngiltere Cambridge de Proje ofisinde AutoCAD teknisyeni olarak iş hayatına devam etti. 2010 senesinde Cambridge Anglia Ruskin Universitesinde İnşaat Muhendisliği lisans eğitimini yaptıktan sonra aynı üniversitede Yüksek lisansı nı bitirdi. 2014 Senesinde ülkesine geri gelerek Karamürsel de Mühendislik hizmeti veren Kaptaner Proje ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.’ni kurdu. Halen aynı şirket bünyesinde Proje, Taahhüt ve Müteahhitlik faaliyetlerini yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.