BABACAN'IN KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN 3 İSİM

Siyaset 23.06.2020 - 21:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BABACAN'IN KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN 3 İSİM

KH/CENGİZYUCAK Ali Babacan Genel Başkanlığında kurulan DEVA Partisi’nin Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmaları, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün sorumluluğunda devam ediyor.. Kocaeli siyaset gündemine bugün düşen bir habere göre Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu il başkanlarını belirleyecek olan Heyet, Kocaeli İl Başkanlığı için bir süredir yaklaşık 20 kişi ile temas halindeymiş ve 20 kişi ile yapılan görüşmeden sonra belirledikleri 3 ismi Nihat Ergün'e ve Genel Başkan Ali Babacan'a sunmuş.. Ve Kocaeli siyaset kulislerinde şimdi DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı için önerilen o üç ismi ve bu üç isimden kimin ipi göğüsleyeceğini merak ediyor..

KH/CENGİZYUCAK Ali Babacan Genel Başkanlığında kurulan DEVA Partisi’nin Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmaları, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün sorumluluğunda devam ediyor..

Kocaeli siyaset gündemine bugün düşen bir habere göre Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu il başkanlarını belirleyecek olan Heyet, Kocaeli İl Başkanlığı için bir süredir yaklaşık 20 kişi ile temas halindeymiş ve 20 kişi ile yapılan görüşmeden sonra belirledikleri 3 ismi Nihat Ergün'e ve Genel Başkan Ali Babacan'a sunmuş..

Ve Kocaeli siyaset kulislerinde şimdi DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı için önerilen o üç ismi ve bu üç isimden kimin ipi göğüsleyeceğini merak ediyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.