BIYIK ONLAR İÇİN DARICA'DA RESMEN ORDU KURDU

22.11.2020 - 17:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BIYIK ONLAR İÇİN DARICA'DA RESMEN ORDU KURDU

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık koronavirüs karantinasında bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı için gençlerden oluşan geniş bir ekip kurdu.. Başkan Bıyuık bugün yemek yapım ve dağıtım çalışmalarını yerinde incelemek için gittiği Darıca Belediyesi Sosyal Tesislerinden yaptığı açıklamada  "Covid-19 nedeniyle evde karantinada bulunan Darıca’lı vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtımına başlıyoruz. İşletme İştirakler Müdürlüğümüz persolleri ile gerçekleşecek olan yemek pişirme ve dağıtım organizasyonunu yerinde inceledik." dedi..

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık koronavirüs karantinasında bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı için gençlerden oluşan geniş bir ekip kurdu..

Başkan Bıyuık bugün yemek yapım ve dağıtım çalışmalarını yerinde incelemek için gittiği Darıca Belediyesi Sosyal Tesislerinden yaptığı açıklamada  "Covid-19 nedeniyle evde karantinada bulunan Darıca’lı vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtımına başlıyoruz. İşletme İştirakler Müdürlüğümüz persolleri ile gerçekleşecek olan yemek pişirme ve dağıtım organizasyonunu yerinde inceledik." dedi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.