MHP KOCAELİ İL BAŞKANI KURT'UN ACI GÜNÜ

Yaşam 07.01.2022 - 12:46, Güncelleme: 07.01.2022 - 12:46
 

MHP KOCAELİ İL BAŞKANI KURT'UN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt'un Anneannesi vefat etti.. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir bu vefat haberini "Kocaeli, MHP İl Başkanımız Avukat Sn. Yunus Emre Kurt Beyin Anneannesi Vefat Etmiştir, Allah Rahmet Eylesin Merhumenin Mekanı Cennet Olsun İnşallah. Tüm Sevenlerinin Başı Sağolsun. Cenaze Sivas’da Defnedilecektir." mesajı ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt'un Anneannesi vefat etti..

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir bu vefat haberini "Kocaeli, MHP İl Başkanımız Avukat Sn. Yunus Emre Kurt Beyin Anneannesi Vefat Etmiştir, Allah Rahmet Eylesin Merhumenin Mekanı Cennet Olsun İnşallah. Tüm Sevenlerinin Başı Sağolsun. Cenaze Sivas’da Defnedilecektir." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.