ÇİTÇİ ONLARA YEMEK ISMARLADI MI?

Siyaset 07.01.2022 - 12:55, Güncelleme: 07.01.2022 - 13:14
 

ÇİTÇİ ONLARA YEMEK ISMARLADI MI?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün Çayorova'da AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Gülyaşar Uçar ve Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez'in başkanlığında gerçekleşen Ak Parti parti toplantısına katıldı.. Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediyesi sosyal tesilerinde gerçekleşen bu toplantıyı sosyal medyadan "AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanımız Gülyaşar Uçar, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Seyhan Dönmez ve ilçe kadın kolları sosyal politikalar birim başkanlarımızın katılımıyla gerçekleşen toplantıda istişare ve değerlendirmelerde bulunduk." ifadeleri ile paylaştı.. Bünyamin Çiftçi'nin paylaştığı fotoğraflara göre Çiftçi'nin, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Gülyaşar Uçar'a "kahve takımı" hediye takdiminde bulunduğu görülürken, masa üzeri yemek servis tabakları ile donatılmış olmasına rağmen, tabaklar boş olduğu için Bünyamin Çiftçi'nin Çayırova Belediyesinin yemekli sosyal tesislerinde, Ak Partili kadın misafirlerine yemek ikramında bulunup bulunmadığı anlaşılamadı.. Kamuoyu kadar biz de merak ettik "Bünyamin Çiftçi, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı tasarruf tedbirlerine uydu mu yoksa uymadı mı" diye..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün Çayorova'da AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Gülyaşar Uçar ve Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez'in başkanlığında gerçekleşen Ak Parti parti toplantısına katıldı..

Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediyesi sosyal tesilerinde gerçekleşen bu toplantıyı sosyal medyadan "AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanımız Gülyaşar Uçar, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Seyhan Dönmez ve ilçe kadın kolları sosyal politikalar birim başkanlarımızın katılımıyla gerçekleşen toplantıda istişare ve değerlendirmelerde bulunduk." ifadeleri ile paylaştı..

Bünyamin Çiftçi'nin paylaştığı fotoğraflara göre Çiftçi'nin, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Gülyaşar Uçar'a "kahve takımı" hediye takdiminde bulunduğu görülürken, masa üzeri yemek servis tabakları ile donatılmış olmasına rağmen, tabaklar boş olduğu için Bünyamin Çiftçi'nin Çayırova Belediyesinin yemekli sosyal tesislerinde, Ak Partili kadın misafirlerine yemek ikramında bulunup bulunmadığı anlaşılamadı..

Kamuoyu kadar biz de merak ettik "Bünyamin Çiftçi, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı tasarruf tedbirlerine uydu mu yoksa uymadı mı" diye..

Resim

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.