AV. TÜRKSEN KOÇ'A BİR HAFTADA İKİNCİ ACI!

Yaşam 19.12.2020 - 11:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AV. TÜRKSEN KOÇ'A BİR HAFTADA İKİNCİ ACI!

KOCAELİ HABERİ Gebze Kars, Ardahan, Iğdır İşadamları Derneği (KAISİAD) Yönetim Kurulu üyesi Av. Türksen Koç’un babası  Murtiz Ali Koç 11.12.2020 tarihinde tedavi gördüğü Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs hastalığından dolayı vefat etmişti. Av. Türksen Koç bu sabahda annesini kaybetti Av. Türksen Koç’un annesi Hediye Koç hastanede yoğun bakımda tedavi altında bulunuyordu. Hediye Koç bu sabah yaşama veda ederken, acı haberi alan Koç ailesi büyük bir üzüntüye boğuldu.. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

KOCAELİ HABERİ Gebze Kars, Ardahan, Iğdır İşadamları Derneği (KAISİAD) Yönetim Kurulu üyesi Av. Türksen Koç’un babası  Murtiz Ali Koç 11.12.2020 tarihinde tedavi gördüğü Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs hastalığından dolayı vefat etmişti. Av. Türksen Koç bu sabahda annesini kaybetti

Av. Türksen Koç’un annesi Hediye Koç hastanede yoğun bakımda tedavi altında bulunuyordu. Hediye Koç bu sabah yaşama veda ederken, acı haberi alan Koç ailesi büyük bir üzüntüye boğuldu..

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.