GEBZE'DE LOKANTA YANDI

İlçeler 04.11.2021 - 22:24, Güncelleme: 04.11.2021 - 22:45
 

GEBZE'DE LOKANTA YANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Osman Yılmaz Mahallesi trafo meydanında kurulu bulunan bir kebapçı lokantasının bacasında meydana gelen yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyünce alevler çatıya sıçradı ve akabinde lokantanın tamamını alevler sardı.. Yangın ihbarı üzerine Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yangın mahalline geldi. İtfaiye ekipleri yangını söndürülmesi için yaptıkları müdahale sonucunda yangın önce kontrol altına alındı akabinde soğutma çalışmaları başlatıldı.. Yangından ve dumandan etkilenen lokanta sahibi ve bir bayan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulans ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Gebze Emniyet Müdürlüğü yangınla ilgili inceleme başlattı...
KOCAELİ HABERİ

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi trafo meydanında kurulu bulunan bir kebapçı lokantasının bacasında meydana gelen yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyünce alevler çatıya sıçradı ve akabinde lokantanın tamamını alevler sardı..

Yangın ihbarı üzerine Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yangın mahalline geldi. İtfaiye ekipleri yangını söndürülmesi için yaptıkları müdahale sonucunda yangın önce kontrol altına alındı akabinde soğutma çalışmaları başlatıldı..

Yangından ve dumandan etkilenen lokanta sahibi ve bir bayan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulans ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Gebze Emniyet Müdürlüğü yangınla ilgili inceleme başlattı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.