GEBZELİ YÖRÜKLER BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A GİTTİ

Güncel 04.11.2021 - 07:50, Güncelleme: 04.11.2021 - 08:01
 

GEBZELİ YÖRÜKLER BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Karateke yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı Gebze'de ki makamında ziyaret ederek kendisine geleneksel yörük şalı ve plaket takdim ettiler.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışına öncülük ediyoruz.İzmit'te Bilecikliler, Gebze'de Yörükler Derneğimizi ağırladık" sözleri ile duyurdu...
KOCAELİ HABERİ

Gebze Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Karateke yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı Gebze'de ki makamında ziyaret ederek kendisine geleneksel yörük şalı ve plaket takdim ettiler..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışına öncülük ediyoruz.İzmit'te Bilecikliler, Gebze'de Yörükler Derneğimizi ağırladık" sözleri ile duyurdu...
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.