BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A BİR ÖVGÜ BİR HATIRLATMA!

Dünya 25.01.2022 - 16:52, Güncelleme: 25.01.2022 - 17:12
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A BİR ÖVGÜ BİR HATIRLATMA!

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bugün gittiği Karamürsel'de kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledikten sonra, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.. Bu ziyaretler sırasında Başkan Büyükakın'a börek ve çay ikramında bulunuldu. Büyükakın esnaflarla bu buluşmadan ve sohbetten duyduğu mutluluğu sosyal medyadan "Durmak Yok! Karamürsel’deyiz. Esnaflarımızın muhabbetlerinden nasiplenmeye geldik. Rabbim hepsine hayırlı ve bereketli işler nasip etsin." sözleri ile paylaştı.. Başkan Büyükakın'ın bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve paylaşım alırken, Mustafa Ay isimli takipçisi ise Büyükakın'ın bu paylaşımı altına "Iyi ki siz varsinız Tahir başkan. Allah sizden razı olsun. Ekibiniz ve çalışanlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Hepinize helal olsun. İyi ki varsın Büyükşehir Belediyesi" şeklinde övgülerini dile getirdi... Öte yandan Balci Ali isimli takipçisi ise "Başkanim.bir de müdür emrinizde olanlara talimat verinde bir de onlar vatandaşın yüzüne baksın" hatırtlatmasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bugün gittiği Karamürsel'de kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledikten sonra, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi..

Bu ziyaretler sırasında Başkan Büyükakın'a börek ve çay ikramında bulunuldu. Büyükakın esnaflarla bu buluşmadan ve sohbetten duyduğu mutluluğu sosyal medyadan "Durmak Yok! Karamürsel’deyiz. Esnaflarımızın muhabbetlerinden nasiplenmeye geldik. Rabbim hepsine hayırlı ve bereketli işler nasip etsin." sözleri ile paylaştı..

Başkan Büyükakın'ın bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve paylaşım alırken, Mustafa Ay isimli takipçisi ise Büyükakın'ın bu paylaşımı altına "Iyi ki siz varsinız Tahir başkan. Allah sizden razı olsun. Ekibiniz ve çalışanlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Hepinize helal olsun. İyi ki varsın Büyükşehir Belediyesi" şeklinde övgülerini dile getirdi...

Öte yandan Balci Ali isimli takipçisi ise "Başkanim.bir de müdür emrinizde olanlara talimat verinde bir de onlar vatandaşın yüzüne baksın" hatırtlatmasında bulundu..

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.