BAŞKAN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ SURİYE'YE GİTTİ

Güncel 15.01.2022 - 20:32, Güncelleme: 15.01.2022 - 21:40
 

BAŞKAN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ SURİYE'YE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Meclis üyesi Mustafa Demirhan, Ak Parti Gebze belediyeden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Emrullah Bilgin ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün yakın çalışma ekibinden Eyüp Dağcı, Hayrat Vakfı yetkilileri ile birlikte Suriye'ye gittiler.. Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyeler Birliği tarafından, Suriye'nin İdlib kentindeki ihtiyaç sahibi insanlara Hayrat Vakfı aracılığı ile yapılan gıda, giyim vs yardımların kente ulaşması üzerine bugün uçakla Suriye'ye giderek yardımların oradaki ihtiyaç sahiplerine dağıtımına eşlik etti..  "MAĞDUR VE MAZLUM KARDEŞLERİMİZİN YANINDA DURMAYI SÜRDÜRECEĞİZ". Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Müslüman yürekler bilirim daha, Kızdı mı cehennem kesilir sevdi mi cennet, Eller bilirim haşin hoyrat mert, Alınlar görmüşüm ki vatanımın coğrafyasıdır. Her kırışığı sorulacak bir hesabı, her çizgisi tarihten bir yaprağı anlatır. Bütün bunların üstüne; hepsinin üstüne sevda sözleri söylemeliyim. Vatanım milletim tüm insanlar kardeşlerim. Hayrat Vakfı Kocaeli Şubesi Başkanı Şükür Çakır, Gebze AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Demirhan ve Gebze AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Emrullah Bilgin’le beraber Suriye’nin İdlib bölgesine giderek toplanan yardımları ihtiyaç sahipleri ile buluşturduk. Suriye’nin İdlib bölgesinde mülteci kamplarında kimsesiz çocukları ziyaret edip hediyeler verip onları sevindirdik."
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Meclis üyesi Mustafa Demirhan, Ak Parti Gebze belediyeden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Emrullah Bilgin ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün yakın çalışma ekibinden Eyüp Dağcı, Hayrat Vakfı yetkilileri ile birlikte Suriye'ye gittiler..

Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyeler Birliği tarafından, Suriye'nin İdlib kentindeki ihtiyaç sahibi insanlara Hayrat Vakfı aracılığı ile yapılan gıda, giyim vs yardımların kente ulaşması üzerine bugün uçakla Suriye'ye giderek yardımların oradaki ihtiyaç sahiplerine dağıtımına eşlik etti.. 

"MAĞDUR VE MAZLUM KARDEŞLERİMİZİN YANINDA DURMAYI SÜRDÜRECEĞİZ".
Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Müslüman yürekler bilirim daha, Kızdı mı cehennem kesilir sevdi mi cennet, Eller bilirim haşin hoyrat mert, Alınlar görmüşüm ki vatanımın coğrafyasıdır. Her kırışığı sorulacak bir hesabı, her çizgisi tarihten bir yaprağı anlatır. Bütün bunların üstüne; hepsinin üstüne sevda sözleri söylemeliyim. Vatanım milletim tüm insanlar kardeşlerim. Hayrat Vakfı Kocaeli Şubesi Başkanı Şükür Çakır, Gebze AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Demirhan ve Gebze AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Emrullah Bilgin’le beraber Suriye’nin İdlib bölgesine giderek toplanan yardımları ihtiyaç sahipleri ile buluşturduk. Suriye’nin İdlib bölgesinde mülteci kamplarında kimsesiz çocukları ziyaret edip hediyeler verip onları sevindirdik."
Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.