AK PARTİLİ ESKİ BAŞKAN ADNAN KÖŞKER GEBZE'Yİ MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

Siyaset 27.01.2022 - 04:10, Güncelleme: 27.01.2022 - 09:30
 

AK PARTİLİ ESKİ BAŞKAN ADNAN KÖŞKER GEBZE'Yİ MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

KOCAELİ HABERİ
2023 Genel ve 2024 yerel seçimlerine doğru tyakvim hızla ilerledikçe gönlünden belediye başkanlığı ve milletvekilliği geçen siyasi isimlerde yavaş yavaş sahalarada boy göstermeye başladı.. 2023 Genel ve 2024 yerel seçimleri için henüz nereye aday adayı olacağı konusunda hiç renk vermeyen Ak Partili Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz hafta Arapçeşme muhtarı Remzi Kandaz'ı ziyaretinin ardından dün de Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı'yı muhtarlık makamında ziyaret etti.. Adnan Köşker ziyaret ile ilgili olarak hiç bir paylaşım yapmazken, muhtar Sedat Kıldacı ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Gebze Eski Belediye Başkanımız ve Sanayici iş Adamı Değerli Büyüğümüz Adnan Köşker Muhtarlığımızı ziyaret etti sağolsun Bir Kahve hatırına güzel samimi sohbet etme fırsatı bulduk yürekten teşekkür ediyorum Cansın yüreği güzel insan.." ifadelerine yer verdi.. Köşker daha sonra Ademyavuz Mahalle Muhtarlığını da ziyaret etti. Gebze Adenyavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz'da "Gebze Eski Belediye Başkanımız sayın Adnan Köşker Muhtarlığımızı ziyaret etti sağolsun bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

2023 Genel ve 2024 yerel seçimlerine doğru tyakvim hızla ilerledikçe gönlünden belediye başkanlığı ve milletvekilliği geçen siyasi isimlerde yavaş yavaş sahalarada boy göstermeye başladı..

2023 Genel ve 2024 yerel seçimleri için henüz nereye aday adayı olacağı konusunda hiç renk vermeyen Ak Partili Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz hafta Arapçeşme muhtarı Remzi Kandaz'ı ziyaretinin ardından dün de Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı'yı muhtarlık makamında ziyaret etti..

Adnan Köşker ziyaret ile ilgili olarak hiç bir paylaşım yapmazken, muhtar Sedat Kıldacı ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Gebze Eski Belediye Başkanımız ve Sanayici iş Adamı Değerli Büyüğümüz Adnan Köşker Muhtarlığımızı ziyaret etti sağolsun Bir Kahve hatırına güzel samimi sohbet etme fırsatı bulduk yürekten teşekkür ediyorum Cansın yüreği güzel insan.." ifadelerine yer verdi..

Köşker daha sonra Ademyavuz Mahalle Muhtarlığını da ziyaret etti.

Gebze Adenyavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz'da "Gebze Eski Belediye Başkanımız sayın Adnan Köşker Muhtarlığımızı ziyaret etti sağolsun bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" paylaşımında bulundu..
Bir 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.