'ENGELSİZ TAKSİ' BİNLERCE DEFA HİZMET VERDİ

Dünya 01.01.2022 - 10:50, Güncelleme: 01.01.2022 - 10:50
 

'ENGELSİZ TAKSİ' BİNLERCE DEFA HİZMET VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli vatandaşlara “Engelsiz Taksi” ile ulaşım desteği veriyor. Bu kapsamda 2021 yılında 6 bin 982 ulaşım isteği ”Engelsiz Taksi” ile karşılandı. Özel gereksinimli vatandaşlar bu hizmet ile zahmetsizce gidecekleri yerlere ulaşma imkânı buldu. BÜYÜKŞEHİRLE ENGEL YOK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli vatandaşların her zaman yanında olarak onların dertlerine derman olacak hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda tekerlekli sandalyede olan vatandaşlara “Engelsiz Taksi” ile ulaşım hizmeti sağlanıyor. RANDEVU SİSTEMİ İLE ÇALIŞMA Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğünce tüm Kocaeli’de hizmet veren ve randevu sitemi ile çalışan “Engelsiz Taksi”, tekerlekli sandalyede olan vatandaşlara hizmet veriyor. Vatandaşlar istedikleri yerden alınarak, gidecekleri yere kadar ulaştırılıyor. ÖZEL TASARIMLI ARAÇLAR Özel gereksinimli vatandaşların hastaneye, diyaliz merkezine, fizik tedavi merkezine, okula, alışveriş merkezine götürülüp tekrardan evlerine bırakıldığı “Engelsiz Taksi” ile 2021 yılında 6 bin 982 seans hizmet verildi. Akülü tekerlekli sandalye kullanan bir yolcu ve bir refakatçi kapasiteli 2 adet hafif ticari araç ve iki kişi akülü tekerlekli sandalye kullanan yolcu ve 2 refakatçi kapasitesi bulunan özel tasarım kaldırma mekanizması bulunan araçlarla hizmet verilmektedir. TALEP İÇİN 153 Başta sağlık hizmetleri olmak üzere eğitim kurumları, resmi kurumlar yanında sosyal etkinlikler için gelen talepler Engelsiz Taksi ile karşılanıyor. 08.30 ile 17.30 arası hizmet veren Engelsiz Taksiye, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 153 numaralı çağrı merkezinden randevu alınabiliyor.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli vatandaşlara “Engelsiz Taksi” ile ulaşım desteği veriyor. Bu kapsamda 2021 yılında 6 bin 982 ulaşım isteği ”Engelsiz Taksi” ile karşılandı. Özel gereksinimli vatandaşlar bu hizmet ile zahmetsizce gidecekleri yerlere ulaşma imkânı buldu.

BÜYÜKŞEHİRLE ENGEL YOK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli vatandaşların her zaman yanında olarak onların dertlerine derman olacak hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda tekerlekli sandalyede olan vatandaşlara “Engelsiz Taksi” ile ulaşım hizmeti sağlanıyor.

RANDEVU SİSTEMİ İLE ÇALIŞMA

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğünce tüm Kocaeli’de hizmet veren ve randevu sitemi ile çalışan “Engelsiz Taksi”, tekerlekli sandalyede olan vatandaşlara hizmet veriyor. Vatandaşlar istedikleri yerden alınarak, gidecekleri yere kadar ulaştırılıyor.

ÖZEL TASARIMLI ARAÇLAR

Özel gereksinimli vatandaşların hastaneye, diyaliz merkezine, fizik tedavi merkezine, okula, alışveriş merkezine götürülüp tekrardan evlerine bırakıldığı “Engelsiz Taksi” ile 2021 yılında 6 bin 982 seans hizmet verildi. Akülü tekerlekli sandalye kullanan bir yolcu ve bir refakatçi kapasiteli 2 adet hafif ticari araç ve iki kişi akülü tekerlekli sandalye kullanan yolcu ve 2 refakatçi kapasitesi bulunan özel tasarım kaldırma mekanizması bulunan araçlarla hizmet verilmektedir.

TALEP İÇİN 153

Başta sağlık hizmetleri olmak üzere eğitim kurumları, resmi kurumlar yanında sosyal etkinlikler için gelen talepler Engelsiz Taksi ile karşılanıyor. 08.30 ile 17.30 arası hizmet veren Engelsiz Taksiye, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 153 numaralı çağrı merkezinden randevu alınabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.