AK PARTİ KOCAELİ GEBZE'DE Kİ BU BULUŞMAYI KONUŞUYOR

Siyaset 07.08.2021 - 12:37, Güncelleme: 07.08.2021 - 12:52
 

AK PARTİ KOCAELİ GEBZE'DE Kİ BU BULUŞMAYI KONUŞUYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze ilçe başkanı Yılmaz Bayram'ı kongrede tekrar aday göstermediği ve kongrede, Genel Merkezin "tek liste" talimatını öne sürerek liste çıkarmasının bile önüne geçtiği için dönemin Ak Parti Kocaeli  il başkanı Mahmut Civelek ile Yılmaz Bayram için daha sonra "Ak Parti Kocaeli'nin Düşman Kardeşleri" benzetmesi yapılmıştı.. İşte bu sabah Ak Parti Gebze eski ilçe başkan vekili Köksal Tatoğlu ve eski ilçe yönetim kurulu üyesi Gökhan Altınatş'ın organizasyonu ile Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, Gebze eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram, il yönetim kurulu üyesi Osman Akbulut,  eski il başkan vekili Mikdat Aydın, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba, eski ilçe başkanı ve Gebze belediye meclis üyesi Hasan Soba, eski ilçe başkan vekili Köksal Tatoğlu, eski ilçe başkan yardımcısı Yalçın Coştur ve Emre Karadağ Gebze'de sabah kahvaltısında buluştular..  Ve bu buluşma haberi Ak Parti Kocaeli siyaset kulislerinde "neler oluyor" diye büyük bir merak oluştururken Gökhan Altıntaş ise "Söyleyecek kelime yok fotoğraf konuşuyor" diye yazdı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Yılmaz Bayram'ı kongrede tekrar aday göstermediği ve kongrede, Genel Merkezin "tek liste" talimatını öne sürerek liste çıkarmasının bile önüne geçtiği için dönemin Ak Parti Kocaeli  il başkanı Mahmut Civelek ile Yılmaz Bayram için daha sonra "Ak Parti Kocaeli'nin Düşman Kardeşleri" benzetmesi yapılmıştı..

İşte bu sabah Ak Parti Gebze eski ilçe başkan vekili Köksal Tatoğlu ve eski ilçe yönetim kurulu üyesi Gökhan Altınatş'ın organizasyonu ile Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, Gebze eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram, il yönetim kurulu üyesi Osman Akbulut,  eski il başkan vekili Mikdat Aydın, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba, eski ilçe başkanı ve Gebze belediye meclis üyesi Hasan Soba, eski ilçe başkan vekili Köksal Tatoğlu, eski ilçe başkan yardımcısı Yalçın Coştur ve Emre Karadağ Gebze'de sabah kahvaltısında buluştular.. 

Ve bu buluşma haberi Ak Parti Kocaeli siyaset kulislerinde "neler oluyor" diye büyük bir merak oluştururken Gökhan Altıntaş ise "Söyleyecek kelime yok fotoğraf konuşuyor" diye yazdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.