ARINÇ, ERBAKAN VE MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER İLE ANMAYA KATILDI

Siyaset 07.02.2021 - 15:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ARINÇ, ERBAKAN VE MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER İLE ANMAYA KATILDI

TBMM eski başkanı Bülent Arınç bugün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile birlikte Refah Partili eski Bakan  Fehim Adak’'ın mezarı başında anılmasına katılım sağladı.. Arınç anam etkinliği sonrasında "Millî Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamızın yol ve dava arkadaşı, eski bakanlarımızdan merhum Fehim Adak’ın ölüm yıl dönümünde Bağlum’da kabri başında toplanarak hatim duasına hep birlikte iştirak ettik." açıklamasında bulundu.. Bülent Arınç burada yaptığı konuşmada "Bizim bugün en büyük sıkıntımız maalesef dünün mağdurlarının bugün mağrur olmasıdır. Dünün mücahitlerinin daha sonra müteahhit, daha sonra müşahit olduğu bir noktadayız" dedi.  “DÜNÜN MAĞDURU BUGÜNÜN MAĞRURU OLDU” *Bizim bugün en büyük sıkıntımız maalesef dünün mağdurlarının bugün mağrur olmasıdır. Dünün fakirlerinin bugün zenginlikten gözlerinin kamaşmasıdır. Ve bugünkü yaşantı içerisinde ne varsa kaybetmiş olmalarıdır. Dünün mücahitlerinin daha sonra müteahhit, daha sonra müşahit olduğu bir noktadayız. Burada kalsalar bile iyi. Ona bile şükredeceğiz. Dünya için her şeylerini feda etmiş bir kalabalık topluluk var karşımızda. Ama toplasan yüzbinlerini, içinden bir tane bile Fehim Adak çıkmaz." “Z KUŞAĞINA ANLATMAK LAZIM” Fehim Adak’ın örnek hayatının yeni nesillere, Z kuşağına da aktarılması gerektiğini belirten Arınç, “Ben geçmişi unutmadım ama dünü çok rahat unutabiliyorum. Bu güzel bir haslet ama gençlerimizin geçmişte yaşanan güzel örnekleri görmesi lazım ki bugün bu örnekleri anlatarak birilerini ikaz edebilelim. Birilerine ‘dur bakalım yanlış yola gidiyorsun’ diyebilelim. Bugünkü sıkıntılarımızın temelinde Fehim Adak’ların neslinin artık körelmiş olması da yatıyor” diye konuştu.

TBMM eski başkanı Bülent Arınç bugün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile birlikte Refah Partili eski Bakan  Fehim Adak’'ın mezarı başında anılmasına katılım sağladı..

Arınç anam etkinliği sonrasında "Millî Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamızın yol ve dava arkadaşı, eski bakanlarımızdan merhum Fehim Adak’ın ölüm yıl dönümünde Bağlum’da kabri başında toplanarak hatim duasına hep birlikte iştirak ettik." açıklamasında bulundu..

Bülent Arınç burada yaptığı konuşmada "Bizim bugün en büyük sıkıntımız maalesef dünün mağdurlarının bugün mağrur olmasıdır. Dünün mücahitlerinin daha sonra müteahhit, daha sonra müşahit olduğu bir noktadayız" dedi. 

“DÜNÜN MAĞDURU BUGÜNÜN MAĞRURU OLDU”
*Bizim bugün en büyük sıkıntımız maalesef dünün mağdurlarının bugün mağrur olmasıdır. Dünün fakirlerinin bugün zenginlikten gözlerinin kamaşmasıdır. Ve bugünkü yaşantı içerisinde ne varsa kaybetmiş olmalarıdır. Dünün mücahitlerinin daha sonra müteahhit, daha sonra müşahit olduğu bir noktadayız. Burada kalsalar bile iyi. Ona bile şükredeceğiz. Dünya için her şeylerini feda etmiş bir kalabalık topluluk var karşımızda. Ama toplasan yüzbinlerini, içinden bir tane bile Fehim Adak çıkmaz."

“Z KUŞAĞINA ANLATMAK LAZIM”
Fehim Adak’ın örnek hayatının yeni nesillere, Z kuşağına da aktarılması gerektiğini belirten Arınç, “Ben geçmişi unutmadım ama dünü çok rahat unutabiliyorum. Bu güzel bir haslet ama gençlerimizin geçmişte yaşanan güzel örnekleri görmesi lazım ki bugün bu örnekleri anlatarak birilerini ikaz edebilelim. Birilerine ‘dur bakalım yanlış yola gidiyorsun’ diyebilelim. Bugünkü sıkıntılarımızın temelinde Fehim Adak’ların neslinin artık körelmiş olması da yatıyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.