ARINÇ'IN OĞLU SAFINI BELLİ ETTİ

Siyaset 24.11.2020 - 20:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ARINÇ'IN OĞLU SAFINI BELLİ ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bülent Arınç’ın Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkındaki sözlerini isim vermeden eleştirmesinin ardından Arınç cephesinden istifa kararı geldi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç istifa etti. AK Parti İstanbul Milletvekili olan Bülent Arınç'ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç babası ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki bu görüş ayrılığında safını twitter sayfasından yazdığı "Aynı denize dökülen farklı ırmaklarız. Ama sefere çıktığımız ilk gün de dediğimiz gibi: "Bu denizde tek bir gemi, tek bir rota ve tek bir Reis var." sözleri ile belli etti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bülent Arınç’ın Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkındaki sözlerini isim vermeden eleştirmesinin ardından Arınç cephesinden istifa kararı geldi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç istifa etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili olan Bülent Arınç'ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç babası ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki bu görüş ayrılığında safını twitter sayfasından yazdığı "Aynı denize dökülen farklı ırmaklarız. Ama sefere çıktığımız ilk gün de dediğimiz gibi: "Bu denizde tek bir gemi, tek bir rota ve tek bir Reis var." sözleri ile belli etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.