ANKARA'DA YAKALANIP KOCAELİ'YE GETİRİLDİ

Asayiş 12.12.2020 - 10:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ANKARA'DA YAKALANIP KOCAELİ'YE GETİRİLDİ

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından Siber Suçların Men ve Takibine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Kendisini Instagram, Twitter ve diğer sosyal medya sitelerinin destek ekibi olarak tanıtarak aralarında siyaset, spor ve sanat camiasından çok sayıda kişinin kişisel bilgilerini ve sosyal medya hesaplarını ele geçirmek amacıyla +1 ile başlayan numaralardan mesaj atan, çeşitli suçlardan kaydı bulunan A.S isimli şüpheli şahıs 10.12.2020 günü Ankara ilinde yapılan operasyon ile yakalanarak ilimize getirildi.. A.S isimli şüpheli şahıs, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından, 11.12.2020 günü çıkarıldığı Adli mercilerce tutuklandı..  

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından Siber Suçların Men ve Takibine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
Kendisini Instagram, Twitter ve diğer sosyal medya sitelerinin destek ekibi olarak tanıtarak aralarında siyaset, spor ve sanat camiasından çok sayıda kişinin kişisel bilgilerini ve sosyal medya hesaplarını ele geçirmek amacıyla +1 ile başlayan numaralardan mesaj atan, çeşitli suçlardan kaydı bulunan A.S isimli şüpheli şahıs 10.12.2020 günü Ankara ilinde yapılan operasyon ile yakalanarak ilimize getirildi..

A.S isimli şüpheli şahıs, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından, 11.12.2020 günü çıkarıldığı Adli mercilerce tutuklandı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.