GEBZE// Oğuldan Babaya Dededen Torunlara İtfaiyeci..

Yaşam 04.10.2021 - 06:43, Güncelleme: 04.10.2021 - 06:43
 

GEBZE// Oğuldan Babaya Dededen Torunlara İtfaiyeci..

KOCAELİ HABERİ -CENGİZ YUCAK
Gebze'nin Mollafenari köyünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gönüllü itfaiyeci olarak çalışan ve 2015 senesinde kalp krizi geçirerek vefat eden Mustafa Kabaca'nın yarım kalan görevini bir misyon olarak üstlenen 63 yaşındaki babası Mehmet Sadık Kabaca büyük bir aşk ile devam ettiriyor. Mehmet Sadık Kabaca, Mollafenari'de bulunan küçük çapta bahçe, tarım ve iş makinalarının satışını ve tamirini yaptığı dükkanında, her gün üzerindeki itfaiye giysisi ve elindeki telsizi ile gelen yangın ihbarlarına anında müdahale için hazır bekliyor.. Kendi iş yerinin yanı başında bulunan bir alanda kurulan üstü kapalı bir barakada hazır bekleyen itfaiye aracı ile yangınlara ve trafik kazalarına müdahale edeb Sadık Kabaca ileride bu işi devam ettirmeleri için torunlarına ve mahalledeki çocuklara itfaiyeciliği sevdirmeye ve öğretmeye devam ediyor.. 
KOCAELİ HABERİ -CENGİZ YUCAK

Gebze'nin Mollafenari köyünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gönüllü itfaiyeci olarak çalışan ve 2015 senesinde kalp krizi geçirerek vefat eden Mustafa Kabaca'nın yarım kalan görevini bir misyon olarak üstlenen 63 yaşındaki babası Mehmet Sadık Kabaca büyük bir aşk ile devam ettiriyor.

Mehmet Sadık Kabaca, Mollafenari'de bulunan küçük çapta bahçe, tarım ve iş makinalarının satışını ve tamirini yaptığı dükkanında, her gün üzerindeki itfaiye giysisi ve elindeki telsizi ile gelen yangın ihbarlarına anında müdahale için hazır bekliyor..

Kendi iş yerinin yanı başında bulunan bir alanda kurulan üstü kapalı bir barakada hazır bekleyen itfaiye aracı ile yangınlara ve trafik kazalarına müdahale edeb Sadık Kabaca ileride bu işi devam ettirmeleri için torunlarına ve mahalledeki çocuklara itfaiyeciliği sevdirmeye ve öğretmeye devam ediyor.. 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.