Öldü sanılarak morga konulan kişi uyanıp ayağa kalktı! İşte o anlar

Dünya 28.01.2022 - 06:09, Güncelleme: 28.01.2022 - 06:20
 

Öldü sanılarak morga konulan kişi uyanıp ayağa kalktı! İşte o anlar

kocaelihaberi
Rusya'da yaşayan bir sosyal medya kullanıcısı, son paylaşımıyla ülke gündemine oturdu. Morgda bekletilen bir cesedin uyanıp ayağa kalktığı anlar, izleyenleri hayrete düşürdü. ÖRTÜYÜ KALDIRIP AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞTI Sedye üzerinde beyaz örtü altında yatan cesedin, bir anda canlandığı görüldü. Üzerindeki örtüyü kaldırarak ayağa kalkmaya çalışan Rus, vücudunun kaskatı kesilmesiyle güçlükle hareket edebildi. Ayağa kalktıktan sonra birkaç adım atan adam, daha sonra ise sedyeden destek almaya başladı. KISA SÜREDE BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ Akıllara durgunluk veren olay ise sosyal medyayı karıştırdı. Bazı kullanıcılar videonun gerçek olmadığını öne sürerken, kısa sürede hızla yayılan görüntü kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.. Bazı Rus internet sitelerinde ise "Tver bölgesi Sağlık Bakanlığı temsilcileri, REN TV'ye, bir adamın morgda "canlandırılması" ile Web'de yayınlanan videonun sahte olduğunu söyledi." haberi yer aldı..
kocaelihaberi

Rusya'da yaşayan bir sosyal medya kullanıcısı, son paylaşımıyla ülke gündemine oturdu. Morgda bekletilen bir cesedin uyanıp ayağa kalktığı anlar, izleyenleri hayrete düşürdü.

ÖRTÜYÜ KALDIRIP AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞTI
Sedye üzerinde beyaz örtü altında yatan cesedin, bir anda canlandığı görüldü. Üzerindeki örtüyü kaldırarak ayağa kalkmaya çalışan Rus, vücudunun kaskatı kesilmesiyle güçlükle hareket edebildi. Ayağa kalktıktan sonra birkaç adım atan adam, daha sonra ise sedyeden destek almaya başladı.

KISA SÜREDE BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ
Akıllara durgunluk veren olay ise sosyal medyayı karıştırdı. Bazı kullanıcılar videonun gerçek olmadığını öne sürerken, kısa sürede hızla yayılan görüntü kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi..

Bazı Rus internet sitelerinde ise "Tver bölgesi Sağlık Bakanlığı temsilcileri, REN TV'ye, bir adamın morgda "canlandırılması" ile Web'de yayınlanan videonun sahte olduğunu söyledi." haberi yer aldı..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.