MİNİKLER MUCİTLİK YOLUNDA

Eğitim-Kültür-Sanat 28.12.2021 - 09:36, Güncelleme: 28.12.2021 - 09:36
 

MİNİKLER MUCİTLİK YOLUNDA

KOCAELİ HABERİ
Kartepe Belediyesi’nin kültür- sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara özel düzenlediği tiyatro günlerinde “Mucit Olmama Az Kaldı” adlı çocuk oyunu Kartepeli miniklerden büyük ilgi gördü.  Kültür- sanat etkinlikleri kapsamında Hasan Yılmaz Kültür Merkezi’nde düzenlenen ücretsiz tiyatro günlerinde “Mucit Olmama Az Kaldı” adlı komedi çocuk oyunu Kartepeli minikleri eğlendirirken öğretti. RENKLİ VE EĞLENCELİ DAKİKALAR Çocukları motive eden, eğlendirirken hem de öğrenmelerine imkân sağlayan çocuk tiyatroları bu hafta “Mucit Olmama Az Kaldı” çocuk oyunu ile devam etti. KOCAMAN’A TEŞEKKÜR Birbirinden renkli görüntülere sahne olan tiyatro gösterisi sonrasında Kartepeli minikler ve büyükleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
KOCAELİ HABERİ

Kartepe Belediyesi’nin kültür- sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara özel düzenlediği tiyatro günlerinde “Mucit Olmama Az Kaldı” adlı çocuk oyunu Kartepeli miniklerden büyük ilgi gördü. 

Kültür- sanat etkinlikleri kapsamında Hasan Yılmaz Kültür Merkezi’nde düzenlenen ücretsiz tiyatro günlerinde “Mucit Olmama Az Kaldı” adlı komedi çocuk oyunu Kartepeli minikleri eğlendirirken öğretti.

RENKLİ VE EĞLENCELİ DAKİKALAR

Çocukları motive eden, eğlendirirken hem de öğrenmelerine imkân sağlayan çocuk tiyatroları bu hafta “Mucit Olmama Az Kaldı” çocuk oyunu ile devam etti.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Birbirinden renkli görüntülere sahne olan tiyatro gösterisi sonrasında Kartepeli minikler ve büyükleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.