AK PARTİ İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Siyaset 14.12.2021 - 19:37, Güncelleme: 14.12.2021 - 19:37
 

AK PARTİ İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

kocaelihaberi
AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya, partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını yaptığı yazılı açıklamayla duyuran Kesmekaya, açıklamasında, "Yaklaşık 2 buçuk yıldır büyük bir şerefle yürüttüğüm AK Parti Amasya İl Başkanlığı görevinden, genel merkezle yaptığım istişareler sonucu, sağlık sorunlarım başta olmak üzere işlerimin yoğunluğu ve partimin bayrağının daha yukarı taşınması için şu an itibarıyla ayrılmış bulunuyorum” dedi. Kesmekaya'nın istifası Genel Merkez tarafından kabul edildi. Amasya AK Parti İl Başkanlığı'na yeni atama bekleniyor.
kocaelihaberi

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifasını yaptığı yazılı açıklamayla duyuran Kesmekaya, açıklamasında, "Yaklaşık 2 buçuk yıldır büyük bir şerefle yürüttüğüm AK Parti Amasya İl Başkanlığı görevinden, genel merkezle yaptığım istişareler sonucu, sağlık sorunlarım başta olmak üzere işlerimin yoğunluğu ve partimin bayrağının daha yukarı taşınması için şu an itibarıyla ayrılmış bulunuyorum” dedi.

Kesmekaya'nın istifası Genel Merkez tarafından kabul edildi. Amasya AK Parti İl Başkanlığı'na yeni atama bekleniyor.

AKP'de istifa depremi: İl Başkanı 'sağlık sorunları ve iş yoğunluğu' nedeniyle partiden ayrıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.