İŞTE YENİ İZMİT KAYMAKAMI

Güncel 20.08.2021 - 07:26, Güncelleme: 20.08.2021 - 07:26
 

İŞTE YENİ İZMİT KAYMAKAMI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi İzmit Kaymakamı Şevket Cimbir Samsun Vali yardımcılığına atanırken Sakarya Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ise İzmit kaymakamlığına atandı.. YUSUF ZİYA ÇELİKKAYA KİMDİR?   1962 yılında Manisa İli Demirci İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Manisa ve Edirne’de tamamlayan Yusuf Ziya Çelikkaya, 1986 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 1987 Yılında İçişleri Bakanlığında Kaymakam adayı olarak memuriyete başlayan Çelikkaya, 1988 yılında staj için İngiltere’de bulundu; 1990-91 yıllarında Manchester Üniversitesinde Yüksek Lisansını tamamladı. 2001-2002 yıllarında TİKA Koordinatörü olarak Bosna-Hersekte bulundu. Manisa Kaymakam Adaylığı, Gaziantep Yavuzeli Kaymakamlığı, Elazığ/Arıcak Kaymakamlığı, Ankara/Ayaş, Afyonkarahisar/Emirdağ, Aydın/Sultanhisar Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı, İstanbul Sultangazi Kaymakamlığı, Şanlıurfa/Haliliye Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra 30.12.2016 tarihinde    Adapazarı Kaymakamı olarak göreve başlayan  Sayın Yusuf Ziya Çelikkaya evli ve üç çocuk babasıdır.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi

İzmit Kaymakamı Şevket Cimbir Samsun Vali yardımcılığına atanırken Sakarya Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ise İzmit kaymakamlığına atandı..

YUSUF ZİYA ÇELİKKAYA KİMDİR?
 

1962 yılında Manisa İli Demirci İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Manisa ve Edirne’de tamamlayan Yusuf Ziya Çelikkaya, 1986 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.

1987 Yılında İçişleri Bakanlığında Kaymakam adayı olarak memuriyete başlayan Çelikkaya, 1988 yılında staj için İngiltere’de bulundu; 1990-91 yıllarında Manchester Üniversitesinde Yüksek Lisansını tamamladı. 2001-2002 yıllarında TİKA Koordinatörü olarak Bosna-Hersekte bulundu.

Manisa Kaymakam Adaylığı, Gaziantep Yavuzeli Kaymakamlığı, Elazığ/Arıcak Kaymakamlığı, Ankara/Ayaş, Afyonkarahisar/Emirdağ, Aydın/Sultanhisar Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı, İstanbul Sultangazi Kaymakamlığı, Şanlıurfa/Haliliye Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra 30.12.2016 tarihinde    Adapazarı Kaymakamı olarak göreve başlayan  Sayın Yusuf Ziya Çelikkaya evli ve üç çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.