Ali Babacan'ın eşi ve oğlu da koronavirüse yakalandı

29.08.2020 - 16:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Ali Babacan'ın eşi ve oğlu da koronavirüse yakalandı

Kendsinden sonra eşi ve oğlunun da koronavirüse yakalnadığını twitter'dan guyuran DEVA PArtis Genel Başkanı Ali Babacan yakalanmış oldukları koronavirüs ile tedavi sürecinde yaşadıklarını ve bugünkü durumlarını anlatan bir açıklamada bulunarak uyarılarda bulundu.. İŞTE O AÇIKLAMA Bugün COVID-19’la beşinci günümüz, karantinadayız. Benden hemen sonra eşim Zeynep ve küçük oğlumuz Emir’in de testleri pozitif çıktı. Üçümüzün de şikayetleri aynı: Halsizlik, ateş, yoğun kas ve eklem ağrıları. Bu süreçte tekrar şahit oldum ki, sağlık çalışanlarımızın hakkı çok büyük. Büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum, onlara minnettarız. Lütfen onların emeklerini, özverilerini kanıksamayalım. Üzerimize düşen tedbirleri yerine getirmekte titiz olalım. Arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yoğunluk ve yorgunluktan aramalarına dönemediklerim olduysa kusuruma bakmasınlar. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen kendinize dikkat edin, uzmanları ve sağlıkçılarımızı dinleyin. Muharrem Ayının 10. gününde Hz. Hüseyin ve beraberindekileri rahmetle anıyorum. Tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul olmasını diliyorum.

Kendsinden sonra eşi ve oğlunun da koronavirüse yakalnadığını twitter'dan guyuran DEVA PArtis Genel Başkanı Ali Babacan yakalanmış oldukları koronavirüs ile tedavi sürecinde yaşadıklarını ve bugünkü durumlarını anlatan bir açıklamada bulunarak uyarılarda bulundu..

İŞTE O AÇIKLAMA

Bugün COVID-19’la beşinci günümüz, karantinadayız. Benden hemen sonra eşim Zeynep ve küçük oğlumuz Emir’in de testleri pozitif çıktı. Üçümüzün de şikayetleri aynı: Halsizlik, ateş, yoğun kas ve eklem ağrıları.


Bu süreçte tekrar şahit oldum ki, sağlık çalışanlarımızın hakkı çok büyük. Büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum, onlara minnettarız. Lütfen onların emeklerini, özverilerini kanıksamayalım. Üzerimize düşen tedbirleri yerine getirmekte titiz olalım.

Arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yoğunluk ve yorgunluktan aramalarına dönemediklerim olduysa kusuruma bakmasınlar. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen kendinize dikkat edin, uzmanları ve sağlıkçılarımızı dinleyin.

Muharrem Ayının 10. gününde Hz. Hüseyin ve beraberindekileri rahmetle anıyorum. Tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.