CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Siyaset 16.01.2022 - 20:56, Güncelleme: 16.01.2022 - 20:56
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Darbeler ve Demokrasi' söyleşisinde çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın açıklamaları çarpıcı başlıklar; "27 Mayıs, ülkemizi darbeler, cuntalar, vesayet rezilliğinin içine sokan habis hastalığın ilk atağıdır. Menderes'e attıkları iftiraları bugün de bize atıyorlar. Ancak bizler 20 yılda alçak oyunu bozacak imkana sahip olduk. Eğer kefenimizi giyerek yola çıkmamış olsaydık, devamlı o korkuyu sayıklardık." (HDP milletvekilleri) "Bu milletin paraları onların cebine girmemeli."
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Darbeler ve Demokrasi' söyleşisinde çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları çarpıcı başlıklar;

"27 Mayıs, ülkemizi darbeler, cuntalar, vesayet rezilliğinin içine sokan habis hastalığın ilk atağıdır.

Menderes'e attıkları iftiraları bugün de bize atıyorlar. Ancak bizler 20 yılda alçak oyunu bozacak imkana sahip olduk. Eğer kefenimizi giyerek yola çıkmamış olsaydık, devamlı o korkuyu sayıklardık."

(HDP milletvekilleri) "Bu milletin paraları onların cebine girmemeli."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.