​Akşener'den Türk Tabipleri Birliği'ne selam

Siyaset 20.09.2020 - 14:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

​Akşener'den Türk Tabipleri Birliği'ne selam

İYİ Parti'nin ikinci olağan kurultayı, Ankara'da düzenlendi. Kurultayda tek başkan adayı olan Merak Akşener, kayıtlı 1379 delegeden, oy kullanan 1289'unun tamamının oyunu alarak bir kez daha parti Genel Başkanı seçildi. Akşener, yaptığı konuşmada hükümetin politikalarına ve Cumhurbaşkanlığı sistemine yüklendi, 'geçmişin hatalarını tekrarlamadan güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirerek Türkiye'yi yeniden ayağa kaldırma' sözü verdi. Akşener'den Türk Tabipleri Birliği'ne selam Konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Türk Tabipleri Birliği kapatılsın' çağrısına da değinen Akşener, "Kendine, sözüm ona milliyetçi diyenlerin hor gördüğü, Atamın bize emaneti, cefakâr Türk tabiplerine selam olsun" dedi.

İYİ Parti'nin ikinci olağan kurultayı, Ankara'da düzenlendi. Kurultayda tek başkan adayı olan Merak Akşener, kayıtlı 1379 delegeden, oy kullanan 1289'unun tamamının oyunu alarak bir kez daha parti Genel Başkanı seçildi.

Akşener, yaptığı konuşmada hükümetin politikalarına ve Cumhurbaşkanlığı sistemine yüklendi, 'geçmişin hatalarını tekrarlamadan güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirerek Türkiye'yi yeniden ayağa kaldırma' sözü verdi.

Akşener'den Türk Tabipleri Birliği'ne selam

Konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Türk Tabipleri Birliği kapatılsın' çağrısına da değinen Akşener, "Kendine, sözüm ona milliyetçi diyenlerin hor gördüğü, Atamın bize emaneti, cefakâr Türk tabiplerine selam olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.