GEBZESPOR AŞILANDI

Sağlık 04.09.2021 - 14:04, Güncelleme: 04.09.2021 - 14:04
 

GEBZESPOR AŞILANDI

Kocaeli haberi
Gebzespor futbolcuları covid-19 virüsüne karşı aşılandı.. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebzespor Kulüp tesilerine gönderdiği sağlık ekiplerince Gebzesporlu futubolcuları aşılattıktan sonra yaptığı açıklamada "Gebzespor’umuz geçen hafta sezonu açmıştı. Bugün de İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak Gebzesporlu Futbolcuları aşılayarak, onları sezon öncesi hazır hale getirdik. Şimdi sıra Taraftarlarda! Gebzespor’u seven herkesi, Maçlar başlamadan aşı olmaya bekliyoruz" dedi...  
Kocaeli haberi

Gebzespor futbolcuları covid-19 virüsüne karşı aşılandı..

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebzespor Kulüp tesilerine gönderdiği sağlık ekiplerince Gebzesporlu futubolcuları aşılattıktan sonra yaptığı açıklamada "Gebzespor’umuz geçen hafta sezonu açmıştı.
Bugün de İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak Gebzesporlu Futbolcuları aşılayarak, onları sezon öncesi hazır hale getirdik. Şimdi sıra Taraftarlarda! Gebzespor’u seven herkesi, Maçlar başlamadan aşı olmaya bekliyoruz
" dedi...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.