AKBAŞ AK PARTİ ÇAYIROVA TOPLANTISINA NASIL KATILDI?

Siyaset 07.10.2020 - 23:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AKBAŞ AK PARTİ ÇAYIROVA TOPLANTISINA NASIL KATILDI?

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Geçtiğimiz ay yapılan Çayırova ilçe kongresinde Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına seçilen Servet Günay sergilediği farklı siyaset tarzları ile kendisini yakından izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor.. Başkan Günay dün akşamki haftalık olağan ilçe Yönetim Kurulu toplantısını , önceki dönem Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'den de önceki dönemin belediye başkanı Ziyaettin Akbaş ve Ak Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Fatih Işlek‘in katılımları ile gerçekleştirdi.. Ziyaettin Akbaş'ın aynı zamanda son kongrede ilçe başkan adaylığı için adı geçmesine ve eski siyasetçi olmasına rağmen Servet Günay'ın geçerli siyaset anlayışında rutinin dışına çıkarak, Akbaş'ı vitrine çıkarması, kulis yorumcularına ters takla attırdı.. AKBAŞ AP PARTİ ÇAYIROVA TOPLANTISINA NASIL KATILDI? Yukardaki haberimizden sonra bizi arayan Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş "Ben o gün Ak Partiye ilçe başkanlığına yeni seçilen Servet Günay başkanımızı tebrik etmeye ve başarı dileklerimiz iletmeye gitmiştim. Güzel bir sohbet oldu aramızda. Ben izin isteyip oradan ayrılmak istediğimde Servet Başkan bana 'Başkanım ben de ilçe yönetim kurulu toplantımıza geçeceğim, arkadaşlar toplandı, arzu ederseniz arkadaşlarımıza da bir selam verebilirsiniz' şeklinde nazik bir davette bulunuca 'tabi ki, sevinirim iyi olur' dedim ve toplantı salonuna geçerek yeni ilçe yönetiminde yer alan partililerimize de tebrik ve başarı dileklerimi ilettim. Olay bundan ibaret yoksa önceden planlanmış bir benim de katılacağım toplantı falan değildi" dedi..  

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Geçtiğimiz ay yapılan Çayırova ilçe kongresinde Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına seçilen Servet Günay sergilediği farklı siyaset tarzları ile kendisini yakından izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor..

Başkan Günay dün akşamki haftalık olağan ilçe Yönetim Kurulu toplantısını , önceki dönem Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'den de önceki dönemin belediye başkanı Ziyaettin Akbaş ve Ak Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Fatih Işlek‘in katılımları ile gerçekleştirdi..

Ziyaettin Akbaş'ın aynı zamanda son kongrede ilçe başkan adaylığı için adı geçmesine ve eski siyasetçi olmasına rağmen Servet Günay'ın geçerli siyaset anlayışında rutinin dışına çıkarak, Akbaş'ı vitrine çıkarması, kulis yorumcularına ters takla attırdı..

AKBAŞ AP PARTİ ÇAYIROVA TOPLANTISINA NASIL KATILDI?
Yukardaki haberimizden sonra bizi arayan Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş "Ben o gün Ak Partiye ilçe başkanlığına yeni seçilen Servet Günay başkanımızı tebrik etmeye ve başarı dileklerimiz iletmeye gitmiştim. Güzel bir sohbet oldu aramızda. Ben izin isteyip oradan ayrılmak istediğimde Servet Başkan bana 'Başkanım ben de ilçe yönetim kurulu toplantımıza geçeceğim, arkadaşlar toplandı, arzu ederseniz arkadaşlarımıza da bir selam verebilirsiniz' şeklinde nazik bir davette bulunuca 'tabi ki, sevinirim iyi olur' dedim ve toplantı salonuna geçerek yeni ilçe yönetiminde yer alan partililerimize de tebrik ve başarı dileklerimi ilettim. Olay bundan ibaret yoksa önceden planlanmış bir benim de katılacağım toplantı falan değildi" dedi..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.