GEBZE'DE Kİ YAŞLI KADININ İMDADINA BEKÇİLER YETİŞTİ (video)

Yaşam 25.01.2022 - 23:42, Güncelleme: 25.01.2022 - 23:42
 

GEBZE'DE Kİ YAŞLI KADININ İMDADINA BEKÇİLER YETİŞTİ (video)

KOCAELİ HABER
Gebze Beylikbağı mahallesinde tek başıan bir evde yaşayan yaşlı kadın, evinde soba yakacak odunu olmadığı için  donmak üzereyken odun yardımı istediği gece bekçilerinin yardımı ile ısınabildi.. Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı bu üzücü olayı sosyal medyadan şu ifadelelerle paylaştı; "Değerli Dostlar Beylikbağı Karakolumuzun Kıymetli Polis Ekipleri-Kardeşlerimiz tek yaşayan Yaşlı Annemizi Bu saatlerde soğuk havada Ankara Caddesinde Dışarda fark etmişler. Annemize sormuşlar Nerde oturuyorsun,Bir isteğin var mı demişler Annemiz Odun istemiş üşüdüm oğul demiş Ekip Arkadaşlarla irt kurduk Sağolsunlar Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı olarak Çuval-Odunlardan verdik. Kıymetli Büyüğümüzün Odunlarını taşıyıp Soba'sını yakmışlar hepsine yürekten teşekkür ediyorum onur ve gurur duyuyorum. Milletimiz Adına teşekkür ediyorum Rabbim her zaman yardımcınız olsun..."  
KOCAELİ HABER

Gebze Beylikbağı mahallesinde tek başıan bir evde yaşayan yaşlı kadın, evinde soba yakacak odunu olmadığı için  donmak üzereyken odun yardımı istediği gece bekçilerinin yardımı ile ısınabildi..

Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı bu üzücü olayı sosyal medyadan şu ifadelelerle paylaştı;

"Değerli Dostlar Beylikbağı Karakolumuzun Kıymetli Polis Ekipleri-Kardeşlerimiz tek yaşayan Yaşlı Annemizi Bu saatlerde soğuk havada Ankara Caddesinde Dışarda fark etmişler. Annemize sormuşlar Nerde oturuyorsun,Bir isteğin var mı demişler Annemiz Odun istemiş üşüdüm oğul demiş Ekip Arkadaşlarla irt kurduk Sağolsunlar Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı olarak Çuval-Odunlardan verdik. Kıymetli Büyüğümüzün Odunlarını taşıyıp Soba'sını yakmışlar hepsine yürekten teşekkür ediyorum onur ve gurur duyuyorum. Milletimiz Adına teşekkür ediyorum Rabbim her zaman yardımcınız olsun..."
 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.